Επιχείρηση αεροδιακομιδής ενός τετράχρονου παιδιού από τα νότια της Κρήτης προς το νοσοκομείο Χανίων πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης.
Μια μεγάλη προσπάθεια για τη διάσωση ενός 4χρονου κοριτσιού στήθηκε στα Χανιά, προκειμένου το παιδί να μεταφερθεί σε νοσοκομείο.
Η κατεπείγουσα μεταφορά του μικρού παιδιού έγινε με την συνδρομή ελικοπτέρου, το οποίο προσγειώθηκε απευθείας στο ελικοδρόμιο του νοσοκομείου Χανίων.
Σύμφωνα με πληροφορίες το τετράχρονο παιδί δεν είχε τις αισθήσεις του, με τους γιατρούς να δίνουν πραγματική «μάχη», αλλά δυστυχώς παρά τις συνεχείς προσπάθειες με ΚΑΡΠΑ, δεν κατάφεραν να το επαναφέρουν.
Βρισκόταν σε πλοιάριο με μετανάστες
Όπως αναφέρει το flashnews, το 4χρονο κοριτσάκι ήταν σε πλοιάριο με μετανάστες το οποίο είχε αποπλεύσει από τον Λίβανο με προορισμό την Ιταλία.
Ενώ το πλοίο ήταν νότια της Κρήτης, τελείωσαν τα τρόφιμα και το πόσιμο νερό με αποτέλεσμα το μικρό παιδί να υποστεί πλήρη αφυδάτωση και να πέσει σε κώμα.
Ένα παραπλέον φορτηγό με σημαία Μάλτας που πλησίασε το πλοιάριο με τους μετανάστες, επιβίβασε το κοριτσάκι και προσπάθησαν να το κρατήσουν στην ζωή.
Παράλληλα το κέντρο επιχειρήσεων του Λιμενικού οργάνωσε την επιχείρηση αεροδιακομιδής στο νοσοκομείο Χανίων, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών στο ΤΕΠ το αποτέλεσμα δεν ήταν θετικό.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.