Φθιώτιδα : Θρήνος για την Χρύσα που έφυγε στα 26 της

Lamianow.gr
1 Min Read

Απέραντη θλίψη σκορπίζει στην Φθιώτιδα αλλά και την Πάτρα, η είδηση του θανάτου της Χρύσας Νικολοπούλου, σε ηλικία 26 ετών.

Η νεαρή κοπέλα που καταγόταν από τη Μαλεσίνα Φθιώτιδας νοσηλευόταν τους τελευταίους μήνες στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών, όπου έδινε μάχη με σοβαρά προβλήματα υγείας.

Παρά τις θεραπείες και τη θέλησή της να κρατηθεί στη ζωή, η άτυχη κοπέλα άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο. Ο θάνατος της άτυχης Χρύσας βύθισε στο πένθος τους εργαζόμενους του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών. Η Χρύσα, εκτός από μια πραγματική μαχήτρια, ήταν συνάδελφός τους, νοσηλεύτρια.

Αφού ολοκλήρωσε τις σπουδές της, ξεκίνησε να εργάζεται στο Νοσοκομείο του Ρίου. Όμως η μοίρα επεφύλασσε μια δυσάρεστη έκπληξη για την ίδια και την οικογένειά της, όταν διαγνώστηκε με σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Για τον πρόωρο χαμό της νεαρής νοσηλεύτριας, ενημερώθηκε ο Διοικητής της 6ης Υ.Πε.Γιάννης Καρβέλης, ο οποίος εξέφρασε στην οικογένεια και τους συναδέλφους της τα θερμά του συλλυπητήρια, ενώ ενημερώθηκε το Υπουργείο Υγείας.

https://lamianow.gr/wp-content/uploads/2024/03/Iamia-Now-01-1-2-1-scaled.jpg

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί σήμερα Τετάρτη 31 Αυγούστου στις 5μμ στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης στη Μαλεσίνα

Θερμά συλληπητήρια στους οικείους της από την ηλεκτρονική μας εφημερίδα

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *