Μανιτάρι από… άλλο κόσμο βρέθηκε στην Κοζάνη, και συγκεκριμένα στο Τετράλοφο.
Κάτοικος της περιοχής αυτής της Κοζάνης βρήκε ένα μανιτάρι… 9 κιλών (8,9 για την ακρίβεια) και δεν πίστευε στα μάτια του!
Το ίδιο και όσοι το αντίκρισαν αργότερα, με τις φωτογραφίες που αναδημοσίευσε το kozan.gr να προκαλούν εντύπωση.



Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.