Κ.Υ Στυλίδας : Τι απαντά η 5η ΥΠΕ για τους κουβάδες και τις σφουγγαρίστρες στο Κέντρο Υγείας!

Lamianow.gr
2 Min Read
Απίστευτες είναι πραγματικά οι καταστάσεις που βίωσαν γιατροί, νοσηλευτές και όσοι βρέθηκαν στο Κέντρο Υγείας Στυλίδας την Τετάρτη μετά το νέο έντονο μπουρίνι που έπληξε την περιοχή μας και κατ’ επέκταση και την Στυλίδα. Με τις σφουγγαρίστρες ανά χείρας αλλά και μια σειρά από κουβάδες που είχαν απλωθεί στο Κέντρο Υγείας προσπαθούσαν να συλλέξουν τα νερά που έπεφταν από το ταβάνι. Το πρόβλημα με την σκεπή στο συγκεκριμένο κέντρο Υγείας είναι γνωστό. Δυστυχώς ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί με αποτέλεσμα να βλέπουμε τέτοιες εικόνες εν έτη 2022.

Θέση για το συμβάν πήρε η 5η ΥΠΕ

Διαβάστε την σχετική ανακοίνωση 

 Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος, κατόπιν προγραμματικής σύμβασης που έχει συνάψει με την 5η Υγειονομική Περιφέρεια Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας, υλοποιεί  το έργο ¨Επισκευή – Συντήρηση Κέντρων Υγείας Στερεάς Ελλάδας». Στο εν λόγω έργο εντάσσεται και το Κέντρο Υγείας Στυλίδας, οι εργασίες του οποίου βρίσκονται σε εξέλιξη. 

Κατά τις χθεσινές (24-08-2022) έντονες βροχοπτώσεις υπήρξε εισροή υδάτων εντός του κτηρίου, λόγω της μη ολοκλήρωσης των εργασιών στη στέγη του Κέντρου Υγείας με αποτέλεσμα την πρόκληση φθορών. 

Ο Ανάδοχος του έργου αυτού έχει  ενημερωθεί και είναι υποχρέωσή του να προβεί άμεσα στις απαραίτητες ενέργειες τόσο της ολοκλήρωσης των εργασιών όσο και της αποκατάστασης των φθορών που  προκλήθηκαν στο κτήριο του Κέντρου Υγείας στις οποίες μεταξύ άλλων συμπεριλαμβάνεται και η αποκατάσταση της λειτουργίας του Συστήματος Αντικεραυνικής Προστασίας που είχε αποξηλωθεί για τις ανάγκες εκτέλεσης των εργασιών στη σκεπή, το οποίο έχει επισημανθεί εγγράφως προς τον αρμόδιο φορέα.

Η 5η Υγειονομική Περιφέρεια Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας επιφυλάσσεται για κάθε νόμιμα δικαίωμά της με σκοπό την προστασία των εργαζομένων και των πολιτών και τη διασφάλιση της ασφαλούς και ομαλούς λειτουργίας των κτηριακών και Η/Μ εγκαταστάσεων καθώς και του ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού του Κέντρου Υγείας Στυλίδας.

                                                                                                     Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ 5ΗΣ ΥΠΕ

                                                                                                      ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Τριτοκοσμικές καταστάσεις στο Κ.Υ Στυλίδας – Άπλωσαν κουβάδες για να μαζέψουν τα νερά (φώτο)

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
1 Comment
  • Δεν κατάλαβα, το ΚΥ Στυλίδος & κάθε Μονάδα υγείας ειναι ένα απλό κτίριο, το κλειδώνουμε & φεύγουμε??? Βρε ανίκανοι! Επιβλέψατε τον εργολάβο, αν τοποθέτησε κάποιο προστατευτικό μουσαμά -δεν ξέρω τι- για να μην εισέλθουν βρόχινα νερά στο Κ Υ??? Έχω δει σε οικείες,, όταν επισκευάζουν στέγες & περιμένουν βροχή, να καλύπτουν το σημείο, για να μην εισέρχονται νερά…
    Αφού δεν έγινε κάποιο βραχυκύκλωμα να καούν άνθρωποι, μηχανήματα & το κτίριο, δόξα το ΘΕΟ!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *