Σε αναβολή όπως όλα δείχνουν οδηγείται η διεξαγωγή του αγώνα της Λαμίας με την Ζάκυνθο, για την 31η αγωνιστική της Football League, λόγω της απεργίας της ΠΝΟ.

Η τελευταία κήρυξε την απεργία της από το πρωί της Παρασκευής (6/5) μέχρι τα ξημερώματα της Τρίτης (10/5), κάτι που σημαίνει ότι πολύ δύσκολα οι «κυανοκίτρινοι» θα μπορέσουν να αναχωρήσουν από την βάση τους με προορισμό την πρωτεύουσα της Φθιώτιδας.
Έπειτα από την εξέλιξη αυτή όπως όλα δείχνουν, η διοργανώτρια θα προχωρήσει στην αναβολή του εν λόγω ματς, καθώς παρά το γεγονός ότι η Football Leaague ζήτησε από τους «κυανοκίτρινους » να ταξιδέψουν αεροπορικώς, ωστόσο αυτό πολύ δύσκολα θα γίνει καθώς θα έπρεπε να έχει γίνει νωρίτερα κράτηση εισιτηρίων, καθώς το σενάριο να βρεθουν εισιτήρια την ύστατη στιγμή μοιάζει ως αδύνατο.
Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.