Τα αποτελέσματα από τις σημερινές δειγματοληψίες στη Λαμία.
Πραγματοποιήθηκαν rapid tests, την Τρίτη 26 Ιουλίου 2022, στην Λαμία. Συνολικά εντοπίστηκαν 43 νέα κρούσματα.
-Γαλανέικα(Δημοτικό πάρκινγκ): 148 δειγματοληψίες 22 θετικά κρούσματα.
15 άτομα αναφέρουν στενή επαφή με επιβεβαιωμένο θετικό κρούσμα. 7 είναι ανεμβολίαστα και 15 εμβολιασμένα.
Ηλικίες 5-83 ετών.
-Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας (Κεντρική είσοδος-χώρος ταμείων ): 227 δειγματοληψίες 21 θετικά κρούσματα.
4 άτομα αναφέρουν στενή επαφή με επιβεβαιωμένο θετικό κρούσμα. 5 είναι ανεμβολίαστα και 16 εμβολιασμένα.
Ηλικίες 7-68 ετών.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.