Θεσσαλονίκη: «Αντί να χαρώ κήδεψα το παιδί που γέννησα» – Καταγγέλλει δύο νοσοκομεία και ξεσπά η 30χρονη μητέρα

Lamianow.gr
2 Min Read

Η 30χρονη λύνει τη σιωπή της, στη Θεσσαλονίκη και οι καταγγελίες της προβληματίζουν. Ήταν έγκυος για 39 εβδομάδες. Όλα κυλούσαν ομαλά μέχρι εκείνη τη μοιραία μέρα που άλλαξαν τα πάντα. Το βρέφος της γεννήθηκε με επιπλοκές και πριν από λίγες μέρες άφησε την τελευταία του πνοή…

Συγκίνηση, θλίψη και έντονος προβληματισμός στη Θεσσαλονίκη για ένα βρέφος που γεννήθηκε με επιπλοκές και δεν κατάφερε να επιζήσει. Η 30χρονη μητέρα περιγράφει όλα όσα έγιναν τη μέρα που το έφερε στον κόσμο. Όπως λέει η στάση των υπευθύνων σε δύο μεγάλα νοσοκομεία της πόλης, ήταν προκλητική. Η αδιαφορία όπως υποστηρίζει, στοίχισε πολύτιμο χρόνο και τα λάθη που έγιναν αποδείχθηκαν εγκληματικά για το σπλάχνο της. «Αντί να χαρώ κήδεψα το παιδί που γέννησα» τονίζει μεταξύ άλλων.

Η γυναίκα που κυοφορούσε για 39 εβδομάδες ένα υγιέστατο αγοράκι, κατέληξε να το κηδεύει μόλις τέσσερις μήνες αργότερα, λόγω ιατρικής, όπως καταγγέλλει, αμέλειας από δύο διαφορετικά νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης. Η 30χρονη εξιστορεί λεπτό προς λεπτό την τραγική κατάσταση που βίωσε και καταγγέλλει πως η αργοπορημένη αντίδραση των γιατρών και νοσηλευτών στο «Ιπποκράτειο» και στο «Παπαγεωργίου» προκάλεσαν ανεπανόρθωτες βλάβες στο βρέφος της, με αποτέλεσμα αυτό να γεννηθεί καθυστερημένα, με επιπλοκές και να καταλήξει μετά από σχεδόν τέσσερις μήνες διασωλήνωσης στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Νεογνών.

Σημειώνεται ότι η γυναίκα, επικαλούμενη τις εξετάσεις που έκανε σε όλη τη διάρκεια της εγκυμονύνης, τονίζει ότι κυοφορούσε ένα υγιέστατο αγοράκι, με δυνατό καρδιακό παλμό και βάρος 3.970, το οποίο ωστόσο, μετά τη γέννησή του δεν είχε εγκεφαλική λειτουργία και κατέληξε πέντε μέρες πριν κλείσει τους τέσσερις μήνες ζωής.

newsit.gr

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *