Λαμία : Η Βασιλική Λέντα παρουσίασε “Τα παπούτσια της Αγάπης” (φώτο-βίντεο)

Lamianow.gr
By Lamianow.gr Add a Comment
2 Min Read

Στον κόσμο του… Άρτσι ταξίδεψε, μικρούς και μεγάλους αναγνώστες το απόγευμα της Δευτέρας στον πολυχώρο “Play Park” η Βασιλική Λέντα. Οι “Xρονος εκδόσεις” και η Βάσια Λέντα παρουσίασαν το βιβλίο «τα παπούτσια της αγάπης» που έχουν ήδη κατακτήσει τις καρδιές των μικρών αναγνωστών, προχωρώντας σε δεύτερη έκδοση.

Η συγγραφέας έχοντας στο πλευρό της, τον σύζυγό της Βασίλη, φίλους, γονείς αλλά και συναδέλφους της από τον εκπαιδευτικό τομέα μετέδωσε τις αξίες της προσφοράς και της αγάπης σε όλους τους παρευρισκόμενους μέσα από τις ιστορίες του “Άρτσι”! Μεταξύ άλλων η διαδραστική εκδήλωση περιελάμβανε ζωγραφική και χορό ενώ χαιρετισμό απήυθυνε ο πρόεδρος του Ομίλου Λογοτεχνών Φθιώτιδας Κώστας Τσιαλαφούτας.

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Ο Άρτσι είναι μία σαρανταποδαρούσα που ζει στο δάσος και λαχταρά πολύ να μάθει γράμματα και να κάνει φίλους. Οι γονείς του όμως είναι πολύ φτωχοί και δεν μπορούν να του αγοράσουν είκοσι ζευγάρια παπούτσια, για να πάει πρώτη μέρα στο σχολείο. Από το γεγονός αυτό αρχίζει και η ιστορία μας, που διδάσκει την έμπρακτη αγάπη μεταξύ πραγματικών φίλων.

Λίγα λόγια για την συγγραφέα

«Αγαπημένοι μικροί μου φίλοι, ονομάζομαι Βασιλική Λέντα και είμαι τριάντα χρονών. Έχω γεννηθεί στην Αθήνα, αλλά έχω μεγαλώσει και διαμένω μόνιμα στη Λαμία. Είμαι δασκάλα και εργάζομαι τα τελευταία χρόνια πάνω στην ειδική αγωγή. Έχω αποφοιτήσει από το Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης στο Βόλο και έχω μεταπτυχιακό στις Επιστήμες της Αγωγής από το Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Κύπρου. Γνωρίζω δύο ξένες γλώσσες, αγγλικά και γερμανικά, ενώ κατέχω πιστοποίηση στη γραφή Braille και επάρκεια νοηματικής γλώσσας. Τον ελεύθερο χρόνο μου, γράφω και διαβάζω παραμύθια στους δυο γιους μου, Γιώργο και Δημήτρη, οι οποίοι ήταν και το αρχικό κίνητρο, για να συνεχίσω να γράφω παραμύθια για όλους εσάς. Στόχος μου είναι να σας καλωσορίσω και να σας γνωρίσω τον πραγματικό κόσμο των μεγάλων μέσα από το φίλτρο της αγάπης και της προσφοράς και να μοιραστώ μαζί σας έναν ονειρικό κόσμο.»

Δείτε εικόνες από την εκδήλωση

 

 

 

 

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *