Aπίστευτο μπόνους για Ρανιέρι και τους παίκτες της Λέστερ!

Lamianow.gr
2 Min Read

Μέσα σε μία νύχτα ο τεχνικός της Λέστερ, Κλαούντιο Ρανιέρι θα δει τον τραπεζικό του λογαριασμό να φουσκώνει κατά 6,7 εκατ. λίρες βάσει μπόνους! Το ποσό των 6,5 εκατ. λιρών θα μοιραστούν οι παίκτες. Έσοδα-βουνό και για τον σύλλογο!

 

Ο Ιταλός τεχνικός που έφυγε ως… αποτυχημένος από την Εθνική Ελλάδας τρέλανε όλο το παγκόσμιο ποδόσφαιρο με τη χθεσινοβραδινή κατάκτηση του τίτλου στην Πρέμιερ Λιγκ με τη Λέστερ.

Ο Ρανιέρι μέσα σε μία νύχτα εκτός από το μοναδικό αυτό επίτευγμα θα δει και τον τραπεζικό του λογαριασμό να… φουσκώνει λόγω των μπόνους που είχε υπογράψει στο συμβόλαιό του, όταν ανέλαβε και επίσημα την τεχνική ηγεσία των «Αλεπούδων» το περσινό καλοκαίρι.

Ο Ρανιέρι είχε συμφωνήσει να λάβει το ποσό των 100,000 λιρών για κάθε θέση στην οποία θα τερμάτιζε η Λέστερ πάνω από τον υποβιβασμό. Αυτομάτως αυτό σημαίνει πως ο Ρανιέρι θα εισπράξει το ποσό του 1,7 εκατ. λιρών τερματίζοντας με τη Λέστερ στην πρώτη θέση.

Παράλληλα, ο Ιταλός τεχνικός θα δει να ενεργοποιείται και το τρελό μπόνους που είχε συμφωνήσει σε περίπτωση κατάκτησης του τίτλου, το οποίο θα του αποφέρει άλλα 5 εκατομμύρια λίρες. Σύνολο δηλαδή 6,7 εκατομμύρια λίρες στο πορτοφόλι του Ιταλού τεχνικού.

Επιπλέον ο Ρανιέρι πρόκειται να ανταμειφθεί και με ένα νέο πλουσιοπάροχο συμβόλαιο με το οποίο θα δει τις απολαβές του να διπλασιάζονται και να αγγίζουν τα 3 εκατομμύρια λίρες τον χρόνο.

Όσο για τους παίκτες της Λέστερ, αυτοί αναμένεται να μοιραστούν ένα ποσό της τάξεως των 6,5 εκατομμυρίων λιρών βάσει συμφωνίας που είχε γίνει από την αρχή της σεζόν αν τερμάτιζαν από τη 12η θέση και πάνω.

Φυσικά και ο ίδιος ο σύλλογος της Λέστερ θα δει τεράστια ποσά να μπαίνουν στα ταμεία έπειτα από αυτή την επιτυχία καθώς εικάζεται ότι το ποσό μπορεί να αγγίξει ακόμα και τα 170 εκατομμύρια λίρες, λαμβάνοντας υπόψη την κατάκτηση του τίτλου, τη συμμετοχή στο Champions League της επόμενης σεζόν καθώς και τα έσοδα από τα νέα τηλεοπτικά συμβόλαια που ισχύουν στην Premier League.

sdna.gr

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *