Φωτιά στην Αχαΐα: Εκκενώνονται οι περιοχές Πλατανόβρυση και Αγία Παρασκευή

Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
1 Min Read

Δασική πυρκαγιά βρίσκεται σε εξέλιξη – Μήνυμα από το 112 έλαβαν οι κάτοικοι

Την προληπτική εκκένωση των περιοχών Πλατανόβρυση και Αγία Παρασκευή στην Αχαΐα ζήτησε το υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, με μήνυμα που έστειλαν από το 112.
κάλεσαν τους κατοίκους να εκκενώσουν τα χωριά και να μετακινηθούν προς τη Χαλανδρίτσα.

-Advertisement-
ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ

Η πυρκαγιά ξεκίνησε λίγο πριν τις 14:00 το μεσημέρι σε αγροτοδασική έκταση στην Καλλιθέα δήμου Πατρέων Αχαΐας.

Οι φλόγες έφτασαν μέχρι το νεκροταφείο του Προφήτη Ηλεία, ενώ οι ισχυροί άνεμοι δημιουργούν φόβους για επέκταση της φωτιάς στο βουνό.

Το μέτωπο της φωτιάς είναι μεγάλο, ενώ στο σημείο επιχειρούν 118 πυροσβέστες με 35 οχήματα, 6 ομάδες πεζοπόρου τμήματος, 4 αεροσκάφη και 5 ελικόπτερα.

-Advertisement-
ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ

| Lamianow.gr

protothema.gr

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *