Φθιώτιδα : Παραιτήθηκε ο Θανάσης Καρακάντζας – Ποιος τον αντικαθιστά!

Lamianow.gr
1 Min Read

Παρελθόν από την θέση του Αντιπεριφερειάρχη Φθιώτιδας αποτελεί ο Θανάσης Καρακάντζας. Ο χωρικός αντιπεριφερειάρχης υπέβαλλε την παραίτηση του για προσωπικούς λόγους και αντικαθίσταται από την Ευθυμόια Αργυροπούλου η οποία ήταν η πρώτη επιλαχούσα στο ψηφοδέλτιο του Φάνη Σπανού. Μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται η τοποθέτηση του νέου αντιπεριφερειάρχη Φθιώτιδας με τα ονόματα που “παίζουν” σύμφωνα με το ρεπορτάζ του lamianow.gr να είναι αυτά του προέδρου του Περιφερειακού συμβουλίου Ηλία Σανίδα, του αντιπεριφερειάρχη Κώστα Αποστολόπουλου ενώ ακούγεται και η τοποθέτηση του Κώστα Καραγιάννη ο οποίος έχει ανακοινώσει ότι θα είναι υποψήφιος δήμαρχος Μακρακώμης.

Για ότι νεότερο θα σας ενημερώσουμε.

Διαβάστε την σχετική ανακοιίνωση της Περιφέρειας

Περιφερειακή Σύμβουλος Φθιώτιδας
ορκίζεται η Ευθυμία Αργυροπούλου

Περιφερειακή Σύμβουλος Φθιώτιδας πρόκειται να ορκιστεί τις επόμενες ημέρες η Ευθυμία Αργυροπούλου, ως πρώτη επιλαχούσα της παράταξης: “Επιμένουμε στην Καρδιά της Ελλάδας”.

Η αντικατάσταση, έρχεται σε συνέχεια της παραίτησης του Αθανάσιου Καρακάντζα, από τα καθήκοντα του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φθιώτιδας, αλλά και από Περιφερειακός Σύμβουλος Φθιώτιδας, για προσωπικούς λόγους.

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός έκανε αποδεκτή την παραίτηση του και προχωρά τις διαδικασίες ορισμού νέου Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φθιώτιδας.

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
3 Comments
  • Ε,οχι και δραστηριος!!Βολταρε!!Και τι λυσεις εδεινε??Τι εμπειρία??Με ενα τουφεκι στον ωμο και αειντε…Να μην αναφέρουμε την κακοποιηση που ζουν τα γεροντακια στα γηροκομεια της πολης χαρη στην “ευαισθησία” του κυριου τουτου και των δικων του.Προσωρινοι ειμαστε σε τουτη την ΖΩΗ…Θαναση….

  • Ήταν δραστήριος, ΄είχε εμπειρία από την πολιτική προστασία & σε συνδυασμό με την συνεχή παρουσία του στην ύπαιθρο & όχι στην πολυθρόνα του γραφείου *βιδωμένος* , έβρισκε λύσεις…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *