Δελτίο Τύπου με αφορμή την συνάντηση του Γιάννη Οικονόμου με τον Θάνο Πλεύρη για τα ζητήματα του Νοσοκομείου Λαμίας εξέδωσε ο βουλευτής ΝΔ Φθιώτιδας, Γιώργος Κοτρωνιάς.
Διαβάστε σχετικά
Εκφράζω την ικανοποίηση μου για τις ανακοινώσεις του φίλου, συντοπίτη Υπουργού Γιάννη Οικονόμου, μετά τη συνάντηση του με τον Υπουργό κ. Πλεύρη και την κινητικότητα που πλέον εμφανίζεται για τα θέματα του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας. Αισθάνομαι δικαιωμένος για την πρόσφατη παρέμβασή μου, η οποία φαίνεται να συμβάλλει στη δρομολόγηση και θεραπεία των οξύτατων προβλημάτων του Νοσοκομείου μας.
Ασφαλώς τα προβλήματα δεν είναι μόνο τα συγκεκριμένα. Υπάρχουν θέματα με πληθώρα κλινικών και με αποχωρήσεις μεγάλου αριθμού ειδικευμένων και ειδικευόμενων ιατρών.
Το μείζον, όμως, είναι ότι ως Κυβέρνηση προκηρύσσουμε θέσεις που παραμένουν ακάλυπτες και το νοσοκομείο μας, όπως ομολογεί και ο διοικητής της 5ης Υ.ΠΕ, δεν είναι ελκυστικό. Προφανώς αυτό έχει αιτίες και αφορμές.
Αυτά και άλλα θέματα του πρόσφατου νόμου για την πρωτοβάθμια περίθαλψη, θα συζητήσω την ερχόμενη Δευτέρα σε συνάντηση που θα έχω με την Αναπληρώτρια Υπουργό Υγείας, κα Γκάγκα.
Η πολιτική μας στον τομέα της υγείας είναι αδιαπραγμάτευτη και θα συνεχίσω να είμαι παρών, να αναδεικνύω και να συμβάλλω στην επίλυση των προβλημάτων, στο πλαίσιο πάντα του θεσμικού μου ρόλου.
**ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.