Λαμία , ο τόπος μας !
Το Λαμία για τον τόπο μας είναι, ένα σύνολο εμπόρων της πόλης μας που οραματίζεται μια Λαμία εμπορικά δυνατή και ανεξάρτητη. Έλα μαζί μας στην πρώτη εκδήλωση που διοργανώνεται αποκλειστικά για εμπόρους, την Τρίτη 28 Ιουνίου 2022 και ώρα 21:00 στον κήπο του βιβλιοπωλείου << Επίπεδο >> ( Αβέρωφ 5, Λαμία ), για να συνδιαμορφώσουμε την αυριανή εικόνα του Εμπορικού Συλλόγου Λαμίας.
Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης θα είναι ο Πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών και Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας
κος. ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΦΟΥΝΗΣ
Για οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεστε παρακαλώ επικοινωνήστε με τον κο. Φλιώκα Παναγιώτη στο 6947320904.


Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.