Η ανοδική πορεία του Λαμιώτη διαιτητή Γιώργου Τζοβάρα στο μονοπάτι της διαιτησίας συνεχίζεται. Ο ρέφερι από την περιοχή μας που ως γνωστόν είναι και διεθνής, ορίστηκε ως 4ος στην αναμέτρηση του Nations League ανάμεσα στο Αζερμπαϊτζάν και την Λευκορωσία στην Dalga Arena του Μπακού. Πρώτος της αναμέτρησης θα είναι ο Τάσος Παπαπέτρου με βοηθούς τους Τρύφωνα Πετρόπουλο και Ιορδάνη Απτόσογλου. Ο Γιώργος Τζοβάρας θα είναι 4ος.
NATIONS LEAGUE
4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΔΕΥΤΕΡΑ 13 ΙΟΥΝΙΟΥ
League C – Group 3
19:00 – Dalga Arena, Baku
AZERBAIJAN – BELARUS
- Referee: Anastasios Papapetrou (GRE)
- Assistant Referee 1: Tryfon Petropoulos (GRE)
- Assistant Referee 2: Iordanis Aptosoglou (GRE)
- Fourth Official: Georgios Tzovaras (GRE)
Video Assistant Referee:
- Assistant Video Assistant Referee:
- UEFA Referee Observer: Lassin Isaksen (FRO)
- UEFA Delegate: Bartlomiej Laski (POL)
- UEFA Referee Liaison Officer: Javid Jalilov (AZE)
Telis
Fourth official : Georgios Tzovaras

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.