Χαμός στο Twitter: Δεν γλύτωσε η Λαμία – Στην Black list του trend «H πόλη της Ελλάδας που δεν θα μετακόμιζα ποτέ»

LamiaNow News
By LamiaNow News 6 comments
1 Min Read

Χαμός έγινε στο Twitter όταν ένας χρήστης έκανε το πιο κρίσιμο ερώτημα στους followers του, με αρκετές ελληνικές πόλεις να μπαίνουν στη «μαύρη λίστα».

Συγκεκριμένα ο χρήστης Ezi ζήτησε από το κοινό που τον ακολουθεί στην πλατφόρμα να πει τη γνώμη του σχετικά με την πόλη της Ελλάδας ( ακόμη και του εξωτερικού) στην οποία δεν θα μετακόμιζε ποτέ, όσα χρήματα κι αν του έδιναν.

Αν και έχουμε κάνει αρκετές φορές λόγο για την ασχήμια και τα προβλήματα της Αθήνας, φαίνεται πως υπάρχουν κι άλλες πόλεις, οι οποίες έχουν μπει στη «μαύρη λίστα» των χρηστών του Twitter.

Απ’ ότι είδαμε στα περισσότερα σχόλια – απαντήσεις, η Πτολεμαϊδα βρίσκεται ψηλά στις προτιμήσεις της ΜΗ μετακόμισης, ενώ στην ίδια κατηγορία βρίσκονται και η Λαμία, το Αγρίνιο, η Λάρισα, η Λαμία και άλλες πόλεις, από τις οποίες θα πρέπει να ζητήσουμε προκαταβολικά συγγνώμη.

 

πηγή in .gr

Share This Article
6 Comments
  • Έζησα στη Λαμία για δουλειά 10 ολόκληρα χρόνια. Δεν ξαναγυρίζω ούτε για ένα μήνα. Βρομιά από σκουπιδαριό βρομιά από γυφταριο, δύο φορές μπήκαν σπίτι και μας κλέψανε, το κλίμα χάλια τον Χειμώνα δεν μπορείς να αναπνεύσει από την κάπνα και το καλοκαίρι από την ζέστη. Και από ανθρώπους χαρακτήρες άστα….. Συγγνώμη αλλά η αλήθεια είναι.

  • Είμαι Λαμιογεννημένος. Ξέρω κάπως τα σοβαρά μειονεκτήματα της πόλης. Μένω όμως από πολύν καιρό στην Αθήνα : ποιός λοιπόν, προτιμά, αντί Λαμίας, την τσιμεντωμένη Κυψέλη (όντας, στα 1960 η όμορφη συνοικία των ηθοποιών), τα Πατήσια, την χυδαία Πατησίων, ακόμα και το αριστοκρατικό, παλιά, τώρα απωθητικό, Παγκράτι, ή την Καλλιθέα των ογκωδών πενταώροφων , που την έχουν καταβροχθίσει, βρώμικη, μονότονη, σάν πυκνός όγκος φυλακών, δίχως ουρανό, δίχως άλση, γηπεδάκια κλπ. ; Η Αθήνα βέβαια έχει μεγάλη πολιτιστική κίνηση, νοσ/ μεία, την Πλάκα-Ακρόπολη & πέριξ κλπ.

    • Ζω στη Λαμία από το 2006… Δεν περνάει μέρα που να μη θέλω να φύγω και να μην ξαναγυρίσω. Δουλειά μηδέν, άνθρωποι μηδέν από τους χειρότερους που έχω γνωρίσει, πόλη χάλια.
      Προτιμώ την τσιμεντωμενη Αθήνα που μεγάλωσα πιστέψτε με!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *