Ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι δήλωσε σήμερα ότι η Ουκρανία δεν ανυπομονεί να μιλήσει με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν αλλα ότι θα πρέπει να αντιμετωπίσει την πραγματικότητα πως αυτό πιθανόν να είναι απαραίτητο για να τερματιστεί ο πόλεμος.
«Υπάρχουν πραγματικά για να συζητηθούν με τον Ρώσο ηγέτη. Δεν σας λέω ότι για μένα οι άνθρωποί μας ανυπομονούν να του μιλήσουν, αλλά πρέπει να αντιμετωπίσουμε τις πραγματικότητες αυτού που ζούμε», δήλωσε ο Ζελένσκι, απευθυνόμενος σε ινδονησιακό think tank.
«Τι θέλουμε από αυτή τη συνάντηση…Θέλουμε πίσω τις ζωές μας…Θέλουμε να πάρουμε πίσω τη ζωή μιας κυρίαρχης χώρας εντός του δικού της εδάφους», δήλωσε, προσθέτοντας ότι η Ρωσία δεν φάνηκε να είναι έτοιμη ακόμα για σοβαρές ειρηνευτικές συνομιλίες.
ΑΜΠΕ

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.