Σενάριο εκλογών για την Κυριακή 2 Οκτωβρίου επεξεργάζεται η κυβέρνηση μετά την επιστροφή του Κυριάκου Μητσοτάκη από την Ουάσινγκτον, σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες του newsit.gr.
Η Κυριακή αυτή είναι ενδεικτική και θα μπορούσε να είναι είτε νωρίτερα, στις 25 Σεπτεμβρίου, είτε την δεύτερη Κυριακή του Οκτωβρίου.
Το σχέδιο της κυβέρνησης έχει να κάνει με το γεγονός ότι έρχεται δύσκολος χειμώνας τόσο στα ενεργειακά όσο και στην ακρίβεια και την καθημερινότητα των πολιτών εν γένει.
Το αξιοσημείωτο είναι ότι για πρώτη φορά ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, φάνηκε να εξετάζει τις εισηγήσεις των συνεργατών του για επίσπευση του εκλογικού χρόνου.
Η ημερομηνία δεν έχει «κλειδώσει» ακόμα αλλά είναι η πρώτη φορά που ο ίδιος ο πρωθυπουργός, φάνηκε να συζητά το ενδεχόμενο να μην στηθούν οι κάλπες τον Μάιο του 2023 αλλά οκτώ μήνες νωρίτερα.
Αν, η εισήγηση γίνει τελικά δεκτή από τον πρωθυπουργό, τότε οι δεύτερες εκλογές τοποθετούνται εντός του πρώτου δεκαημέρου του Νοεμβρίου.
newsit.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.