Μία όμορφη έκπληξη περίμενε όσους βρέθηκαν στο κέντρο της Λαμίας το πρωί της Κυριακής 8 Μαϊου.


Στα πλαίσια της Μουσικής άνοιξης στην πόλη η παιδική – νεανική δημοτική χορωδία της Λαμίας, με αφορμή την ημέρα της μητέρας, επιβιβαζομενη στο τρενάκι του Δήμου Λαμιέων, γέμισε τους δρόμους της πόλης με μελωδίες και παιδικές φωνές.










Ο Δήμαρχος Λαμιέων, Θύμιος Καραΐσκος, συνεχάρη τους μικρούς μελωδούς για την υπέροχη συναυλία που πραγματοποιήσαν στην Πλατεία Ελευθερίας και ευχήθηκε χρόνια πολλά σε όλες τις μητέρες για την σημερινή ημέρα.






Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.