Σπερχειάδα : Έγραψε ότι θα αυτοκτονήσει και επενέβη η αστυνομία – τι συνέβη

Lamianow.gr
1 Min Read

Ένα περίεργο συμβάν καταγράφηκε το απόγευμα της Δευτέρας στην περιοχή της Σπερχειάδας. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, μια 23χρονη κοπέλα έκανε ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι επρόκειτο να… αυτοκτονήσει και δημιουργήθηκε ολόκληρη αναστάτωση.

Αρχικά η ανάρτηση εντοπίστηκε από την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος η οποία μεταβίβασε το αίτημα στο Α.Τ Σπερχειάδας προκειμένου να προλάβει τα χειρότερα… Τα πράγματα όμως δεν ήταν ακριβώς όπως φαινόταν αρχικά. Η νεαρή κοπέλα η οποία είναι γνώριμη στις αρχές μιας και έχει απασχολήσει ξανά τις αρχές με άλλο περιστατικό εξήγησε στους αστυνομικούς που έσπευσαν στην κατοικία της, είχε κάνει ανάρτηση στο facebook για πλάκα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η νεαρή κοπέλα απευθυνόμενη σε άτομο που φέρεται να είχε σχέση έγραφε μεταξύ άλλων: “… γιατί έφυγες, εγώ σε αγαπούσα ήθελα να κάνουμε ένα παιδί και εσύ μου έλεγες δεν έχουμε χρήματα και τώρα πως θα συνεχίσω να ζω, θα αυτοκτονήσω, θα πάρω χάπια”.

Μετά από λίγα λεπτά ο συναγερμός έληξε ωστόσο υπήρξε ενημέρωση της εισαγγέλεως για το συμβάν με την κοπέλα πάντως να μην κρατείται για άσκοπη κινητοποίηση των αρχών.

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *