Τη θλίψη του για τον χαμό του Μίνο Ραϊόλα εξέφρασε ο Κώστας Μανωλάς.
Ο στόπερ του Ολυμπιακού υπήρξε ένας από τους παίκτες που είχε εκπροσωπήσει στην τεράστια καριέρα του ο πασίγνωστος μάνατζερ.
Μετά τον θάνατο τοτ-υ λοιπόν το απόγευμα του Σαββάτου, ο 30χρονος αμυντικός έγραψε χαρακτηριστικά στο instagram:
«Σπουδαίε Μίνο, έφυγες μ’ αυτόν τον τρόπο τόσο σύντομα. Ακόμα κι αν περάσαμε τόσο λίγο χρόνο μαζί, κατάλαβα το μεγαλείο σου. Αναπαύσου εν ειρήνη, καλό ταξίδι, θα μου λείψεις πολύ».

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.