Το ποσό των 14.498.290,39 ευρώ πλήρωσε ο ΟΠΕΚΕΠΕ από την 1η έως τις 12 Απριλίου σε 707 δικαιούχους.
Το μεγαλύτερο μέρος των πληρωμών αφορά τους νέους αγρότες καθώς και τα σχέδια βελτίωσης (μέτρο 4.1.1 Υλοποίηση επενδύσεων που συμβάλλουν στην ανταγωνιστικότητα της εκμετάλλευσης). Παράλληλα, πληρωμές έγιναν για τη σύσταση των ομάδων παραγωγών, τις τοπικές ομάδες leader, τα μεταφορικά Αιγαίου, τα επιχειρησιακά προγράμματα φρούτων, το μέτρο της πρόωρης συνταξιοδότησης κ.ά.
Δείτε αναλυτικά τις πληρωμές ΕΔΩ

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.