Ευχαριστήρια επιστολή για το ΓΝ Λαμίας και τον αγγειοχειρούργο κ. Νικόλαο Μακρή

Lamianow.gr
2 Min Read

Κε Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας,

με την ευκαιρία της επιτυχούς ολοκλήρωσης της θεραπείας μου στο Γ. Ν. Λαμίας, θα ήθελα μέσω της ανοικτής αυτής επιστολής να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες, προς τον αγγειοχειρούργο κ. Νικόλαο Μακρή και την ομάδα του, ο οποίος της Τετάρτη 30/3/2022, πραγματοποίησε χειρουργική επέμβαση στο αριστερό μου πόδι.

Επίσης θα ήθελα να εξάρω την βαθύτατα ανθρώπινη και παράλληλα άψογα ιατρική αντιμετώπιση και στήριξη εκ μέρους του κ. Μακρή, κατά το διάστημα που προηγήθηκε της νοσηλείας, αλλά και μετά την επέμβαση. Η λεκτική του προσέγγιση, η επιστημονική του τεκμηρίωση και ο καθησυχαστικός του τρόπος, μου δημιούργησαν συνθήκες εμπιστοσύνης, ευχάριστη διάθεση και την απαραίτητη ψυχολογική στήριξη, για την επιτυχή ολοκλήρωση της όλης διαδικασίας.

Είναι γνωστές σε όλους οι συνθήκες στις οποίες έχει περιέλθει τα τελευταία χρόνια το Εθνικό Σύστημα Υγείας με την οικονομική κρίση και την πανδημία λόγω covid19, που δημιούργησαν ελλείψεις σε υποδομές, υλικά και κυρίως σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, πιέζοντας γιατρούς και νοσηλευτές σε εξοντωτικούς ρυθμούς.

Προσωπικά, εμπιστεύτηκα το Νοσοκομείο Λαμίας και είμαι ιδιαίτερα
ευχαριστημένος για την επιλογή μου. Μετά από όσα βίωσα και παρατήρησα κατά τη διάρκεια νοσηλείας μου στο χειρουργικό τμήμα, διαπίστωσα ότι παρά τις δυσκολίες, οι γιατροί και οι νοσηλευτές, επιτελούν το έργο τους στο ακέραιο. Εν κατακλείδι, θα ήθελα να τονίσω ότι ιατροί όπως ο κ. Μακρής και η ομάδα του, τιμούν το λειτούργημά τους, τιμούν το δημόσιο χαρακτήρα του Νοσοκομείου, τιμούν με τον καλύτερο τρόπο το Δημόσιο Σύστημα Υγείας! Και η πολιτεία, έχει υποχρέωση προς τους πολίτες να στηρίζει με κάθε τρόπο το Δημόσιο Σύστημα Υγείας.

Με εκτίμηση
Σβώλης Ιωάννης

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *