Μία ακόμη τραγική απώλεια μετράει η περιοχή μας. Ο 49χρονος λιμενικός και γνωστός πρώην διαιτητής Θανάσης Δεσλης, έχασε την ζωή του εν ώρα υπηρεσίας. Οι συνάδελφοι του εξέδωσαν συλληπητηρια ανακοίνωση για την θλιβερή απώλεια.
Διαβάστε την σχετική ανακοίνωση
Η Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Θεσσαλίας, Φθιώτιδας & Β. Σποράδων εκφράζει την θλίψη
της για τον θάνατο σε ώρα υπηρεσίας του συναδέλφου μας Ανθυπασπιστή Λ.Σ. ΔΕΣΛΗ Αθανάσιου, και
απευθύνει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους οικείους του.
Ο Ανθυπασπιστής Λ.Σ. ΔΕΣΛΗΣ Αθανάσιος τα τελευταία χρόνια Υπηρετούσε στο Λ/Χ Στυλίδας / Α΄Λ/Τ
Γλύφας, ενώ για αρκετά έτη κατά το παρελθόν, υπηρέτησε και στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου. Ήταν ιδιαίτερα αγαπητός και διακρινόταν για το ήθος του και τον επαγγελματισμό του. Προ ημερών είχε αποσπασθείς στο Λιμεναρχείο Σύμης όπου και άφησε την τελευταία του πνοή κατά την εκτέλεση
Υπηρεσίας, βυθίζοντας μας όλους σε απέραντη θλίψη για τον απρόσμενο χαμό του.


Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.