Ο δικηγόρος αναμένεται να εκδώσει ανακοίνωση από ώρα σε ώρα
Οι εξελίξεις μετά τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας είναι ραγδαίες.
Η υπόθεση έχει συγκλονίσει την Πάτρα και ολόκληρο το πανελλήνιο.
Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο ΑΝΤ1, ο μέχρι πρότινος συνήγορός της κατηγορούμενης, Απόστολος Λύτρας εγκαταλείπει την υπεράσπισή της.
Ο δικηγόρος αναμένεται να εκδώσει ανακοίνωση από ώρα σε ώρα.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.