Συνέντευξη στο περιοδικό “Secret” της εφημερίδας “Παραπολιτικά” παραχώρησε η Αρετή Κετιμέ.
Η μουσικός και ερμηνεύτρια μίλησε -μεταξύ άλλων – για τα επαγγελματικά της, αλλά και το ενδεχόμενο συμμετοχής της στη Eurovision. “Τραγουδάω σε νυχτερινά κέντρα, αλλά δεν με προτιμούν οι πίστες. Εγώ τραγουδάω σε ταβέρνες και είμαι πολύ καλά με αυτό”, λέει χαρακτηριστικά.
Σε ερώτηση αν θα πήγαινε στη Eurovision, ανέφερε: “Δεν νομίζω ότι με χρειάζεται η Eurovision. Δεν είμαι κάτι το οποίο την αφορά. Νομίζω ότι είναι ορισμένο το πλαίσιο για να πάει εκεί ένας καλλιτέχνης”.
Πηγή: Παραπολιτικά – “Secret”

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.