Καίω χαρτιά για να ζεσταθώ – Συγκλονίζει ο ένοικος που κάηκε το σπίτι του

Lamianow.gr
2 Min Read

Eνα διαμέρισμα στον Εύοσμο τυλίχθηκε στις φλόγες κι ευτυχώς ο ένοικός του κατάφερε να σωθεί, εν αντιθέσει με πολλούς συμπολίτες μας που καίγονται ζωντανοί ή πεθαίνουν από τις αναθυμιάσεις, προσπαθώντας τις περισσότερες φορές να ζεσταθούν από το κρύο με τελευταία θύματα ένα ζευγάρι ηλικιωμένων τους οποίους βρήκε νεκρούς ο γιος τους όταν έσπευσε στο σπίτι τους που καιγόταν στη Λάρισα.

Ο άνδρας στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, συγκλόνισε με την περιγραφή του για την φωτιά. «Καίω χαρτιά για να ζεσταθώ» είπε ο κ. Λάζαρος, το σπίτι του οποίου είχε παραχωρηθεί από συγγενείς του, καθώς θα έμενε άστεγος. Οπως είπε ο ίδιος στην ΕΡΤ δεν έχει θέρμανση με αποτέλεσμα τα βράδια να καίει χαρτιά για να ζεσταθεί. Οταν ξέσπασε η φωτιά προσπάθησε ο ίδιος να την κατασβέσει, όμως, δεν τα κατάφερε. Κατέβηκε γρήγορα στον δρόμο για να βρει κάποιον να τον βοηθήσει και τελικά κάποιος ειδοποίησε την Πυροσβεστική.

Οπως είπε «χαρτί κουζίνας έκαψα για να ζεστάνω τα χέρια μου, καθώς δεν έχω θέρμανση. Ξαφνικά είδα να έχει πάρει φωτιά το δάπεδο και το κρεβάτι. Φλέγονταν τα πάντα». Ο κ. Λάζαρος περιέγραψε ότι πήρε τον κουβά για να σβήσει τη φωτιά, όμως, δεν έκανε τίποτα. Οι φλόγες ήταν μεγάλες. Ο ίδιος είπε ότι δεν έχει θέρμανση, ότι τον ταλαιπωρούν ρινίτιδες και περιέγραψε το προσωπικό του δράμα: «Και χαρτιά καίω και την αναπνοή μου στο καμινέτο βάζω για να ζεσταθώ».

Πηγή:reader.gr

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *