Super League 2, Παναθηναϊκός Β ‘- Διαγόρας 3-0: Ξέσπασε στους Ροδίτες

Lamianow.gr
1 Min Read

Η δεύτερη ομάδα του Παναθηναϊκού μετά από ένα μήνα, γεύτηκε ξανά την χαρά της νίκης στη Super League 2 , επικρατώντας επί του Διαγόρα με 3-0 χάρη σε τέρματα των Μαρτίνη, Μαραθωνίτη και Αλμπάνη

Έπειτα από τέσσερα συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα, με δύο ήττες και δύο ισοπαλίες, ο Παναθηναϊκός Β’ επέστρεψε στις νίκες, μετά τις 16 Φεβρουαρίου και το ”διπλό” στο ΟΑΚΑ επί της ΑΕΚ.

Το σύνολο του Χαβιέ Βάθκεθ με πολύ καλή εμφάνιση νίκησε 3-0 τον Διαγόρα στο γήπεδο του Ασπροπύργου στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της SL2 και έφτασε τους 29 βαθμούς.

Ο Απόστολος Μαρτίνης στο 35′ με φοβερό σουτ από τα 30 μέτρα, ο Χρήστος Μαραθωνίτης στο 74′ μετά από υπέροχη ασίστ του Ηλιάδη και ο Χρήστος Αλμπάνης στο 85′ με σουτ έξω από την περιοχή πέτυχαν τα γκολ των πρασίνων.

Παναθηναϊκός Β’: Χριστογεώργος, Τουρκοχωρίτης, Αντωνίου, Μαρτίνης, Κούτσιας, Ηλιάδης (87’ Ρόμπι), Σερπέζης (71’ Καραμπάς), Κρυπαράκος (64’ Αλμπάνης), Αθανασακόπουλος, Καρβούνης (87’ Δημητρίου), Ματσαδές (64’ Μαραθωνίτης).

Διαγόρας: Μπίντσης, Σινγκ (69’ Παραστατίδης), Ρουγκάλας, Γιώργου (79’ Καρατάσιος), Μπαστιάνος, Τάτσης, Τσιαντούλας (79’ Μιράντα), Τοπάλ, Μπούμπας (60’ Καβαλιέρι), Ζούνης, Λαμπίρης.

Πηγή: www.gazzetta.gr

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *