ΠΑΣ Λαμία-ΑΟ Τρικάλων 0-1: Το “κάστρο” έπεσε, με τραγική εμφάνιση!

Lamianow.gr
4 Min Read

Πραγματοποιώντας την χειρότερη του εμφάνιση εντός έδρας τα τελευταία δύο χρόνια ο ΠΑΣ Λαμία ηττήθηκε με 0-1 απο τα Τρίκαλα σε ένα παιχνίδι “τελικό” που ήθελε για να… σκεφτεί το κάτι παραπάνω.

Η ομάδα του Δημήτρη Σπανού ήταν αρκετά κατώτερη του αναμενόμενου με εντελώς προβλέψιμο τρόπο παιχνιδιού και δεν μπόρεσε σε καμία στιγμή να απειλήσει τα Τρίκαλα που μετά το γκολ του Κουσκουνά στο 26′ “κλείστηκαν” και κράτησαν το σκορ. Μοναδική καλή στιγμή για την Λαμία στο 50′ ένα φάουλ του Μίλιεβιτς που έβγαλε εντυπωσιακά ο Διονύσης Χιώτης.

lamia_photo_6

Τα Τρίκαλα έγιναν η πρώτη ομάδα που φεύγει με διπλό από την Λαμία σε επίπεδο Β’ Εθνικής μετά από το μακρινό 1980!

Στο παιχνίδι, η Λαμία δεν μπήκε δυνατά όπως συνηθίζει αλλά στο 16′ ζήτησε πέναλτι με τον διαιτητή να λέει «παίζεται». Οι προσπάθειες των Γιαλούση και Σιατραβάνη στο 19′ και 23′ αντίστοιχα δεν είχαν ευτυχή κατάληξη για τους γηπεδούχους και στο 26′ τα Τρίκαλα έφτασαν στο 0-1. Ο Ναβάρο βρήκε τον Κουσκουνά, ο οποίος με πλασέ απο την μικρή περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Πίτκα.

645

Από εκεί και η Λαμία προσπάθησε να πιέσει αλλά με εντελώς ανορθόδοξο τρόπο, παίζοντας με “γιόμες” στο μεγαλύτερο κομμάτι της αναμέτρησης μετά το γκολ! Ο ΠΑΣ προσπάθησε να πιέσει στα λεπτά που απέμεναν στο πρώτο μέρος, αλλά και σε όλη την επανάληψη προκειμένου να φτάσει στην ισοφάριση αλλά μάταια αφού τα Τρίκαλα έπαιζαν με διπλή ζώνη αμυνας και έκλεισαν όλους τους διαδρόμους προς την εστία του Χιώτη. Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στο 0-2 στο 70′, αλλά ο Πίτκας σωτήρια σταμάτησε τον Ναβάρο.

Κάποια μακρινά σουτ της Λαμίας στη συνέχεια δεν ανησύχησαν τον Χιώτη, με αποτέλεσμα τα Τρίκαλα να κρατήσουν αυτό το 0-1 και να γίνουν η πρώτη ομάδα που φεύγει νικήτρια από την Φθιώτιδα μετά από 2 χρόνια γενικά και 36 σε επίπεδο Β’ Εθνικής. Μάλιστα, πριν 2 χρόνια ήταν οι τελευταίοι που πέρασαν από την Λαμία, τότε για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Το φιλμ του αγώνα
11΄σουτ του Μπαλού η μπάλα πέρασε άουτ.
16′ H Λαμία θα ζητήσει πέναλτι σε πέσιμο του Γιόνε στην περιοχή των Τρικάλων. Ο Διαιτητής θα πει παίζεται και θα κιτρινήσει τον Βραζιλιάνο.
19΄φάουλ του Γιαλούση η μπάλα άουτ
23΄Μακρινό σουτ του Σιατραβάνη δεν βρήκε στόχο με τον Χιώτη να ελέγχει
26΄ ΓΚΟΛ για τον ΑΟΤ! Ο Κουσκουνάς μέσα στην περιοχή με ωραίο πλασέ πέτυχε το 0-1.
33΄Μακρινό σουτ του Ντάσιου δεν απειλήθηκε ο Χιώτης
50’ Μεγάλη επέμβαση απο τον Χιώτη στο φάουλ του Μίλιεβιτς
60΄σουτ του Καραλή μπλόκαρε εύκολα ο Χιώτης
70΄Ο Ναβάρο έκανε το σουτ και ο Πίτκας απέκρουσε σωτηρία
87΄σουτ του Μπουλούλη μπλόκαρε εύκολα ο Χιώτης

Οι συνθέσεις:

ΛΑΜΙΑ (Δημήτρης Σπανός): Πίτκας, Ζουλιώτης, Κυριακόπουλος, Ντάσιος, Γιαλούσης, Σιλιγαρδάκης (66′ Νεόφυτος), Μπαλού (79′ Μπουλούλης), Σιατραβάνης, Μίλιεβιτς, Καραλής (85′ Καραγιάννης), Πίντο.

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Σταύρος Ψιμουλάκης): Χιώτης, Σαρακατσάνος, Νιάρος, Παπαπαναγιώτου, Ζώνας, Ριζογιάννης, Μουμίν, Σερτζίνιο, Ναβάρο (86′ Χαροντάκης), Στεφάνοβιτς, Κουσκουνάς (61′ Δουκάκης, 90′ Ντόικιτς).

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *