Viral ο Ράμπο: To κουτάβι που προστατεύει τους Ουκρανούς στρατιώτες στην πρώτη γραμμή του πολέμου [Εικόνες-Βίντεο]

Lamianow.gr
2 Min Read

Τις έξι ημέρες της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία, η φρίκη αυτού του ακατανόητου πολέμου αποτυπώνεται σε εκατοντάδες εικόνες και βίντεο που βλέπουν το φως και κάνουν τον γύρο του κόσμου. Στις περισσότερες από αυτές πρωταγωνιστούν οι πολύτιμοι τετράποδοι συνοδοιπόροι των ανθρώπων.

Από αδέσποτα σκυλιά που τρέχουν να σωθούν μετά από βομβαρδισμούς, αδέσποτα που βρίσκουν καταφύγιο και προστασία σε φαντάρους του ουκρανικού στρατού έως τους πολίτες της χώρας που ξεριζωμένοι εγκαταλείπουν τα σπίτια και τη χώρα τους ψάχνοντας διέξοδο σε γείτονες χώρες παίρνοντας μαζί τους λιγοστά πράγματα και τα κατοικίδια τους αγκαλιά, αρνούμενοι να τα εγκαταλείψουν.

https://lamianow.gr/wp-content/uploads/2024/03/Iamia-Now-01-1-2-1-scaled.jpg

Μια τέτοια περίπτωση πολύτιμου τετράποδου στρατιώτη των Ενόπλων Δυνάμεων είναι ένα άτυχο κουτάβι που υιοθέτησαν Ουκρανοί στρατιώτες στο Ντονμπάς. Το κουτάβι ξεπάγιαζε στο κρύο και σύμφωνα με δημοσίευμα της Telegraph, οι Ουκρανοί στρατιώτες το υιοθέτησαν αμέσως το βάφτισαν “Ράμπο” και το έχρισαν φύλακα.

“Είναι ο προστάτης μας, έτσι δεν είναι Ράμπο” λέει ένας από τους στρατιώτες σε βίντεο των Albanian Times, στο οποίο οι άντρες του ουκρανικού στρατού εξηγούν ότι τον βρήκαν μόνο να ξεπαγιάζει και αποφάσισαν να το πάρουν μαζί τους.

“Είναι η ασφάλειά μας, ακούει πολύ καλά και μας ειδοποιεί για ο,τιδήποτε περίεργο” λέει ένας στρατιώτης. “Ο Ράμπο κάνει τρομερή δουλειά, είναι ο καλύτερος σκύλος” λέει ένας άλλος στρατιώτης.

thetoc.gr

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *