Στιγμές πανικού τα ξημερώματα στην οδό Ελληνος Στρατιώτου στην Πάτρα, με νεαρό άνδρα να πυροβολεί αυτοκίνητο με καραμπίνα.
Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news πυροβόλησε δύο φορές στον προφυλακτήρα και στην πόρτα.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως το όχημα ανήκει σε φιλικό πρόσωπο της πρώην συντρόφου του που κατοικεί στην περιοχή, την οποία νωρίτερα είχε αναζητήσει χωρίς να την εντοπίσει.
Τα στοιχεία του 20χρονου άνδρα είναι γνωστά στην Ασφάλεια Πατρών και αστυνομικοί τον αναζητούν για να τον συλλάβουν, καθώς η δίωξη είναι αυτεπάγγελτη

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.