ΑΕΚ Β΄-Εργοτέλης 1-1: Δεν ήταν αρκετό το γκολ του Γκαρσία για την ΑΕΚ Β΄

Lamianow.gr
2 Min Read

Το γκολ του Τζούντα Γκαρσία δεν απέτρεψε το εντός έδρας στραβοπάτημα για την ΑΕΚ Β΄ κόντρα στον Εργοτέλη (1-1).

Στο Ελ Πάσο η ΑΕΚ Β΄ φιλοξένησε τον Εργοτέλη, με τις δυο ομάδες να μοιράζονται βαθμούς και εντυπώσεις (1-1).

Την παράσταση έκλεψε ο Τζούντα Γκαρσία με το εκπληκτικό του γκολ. Ο αδερφός του Λιβάι… ζωγράφισε, αλλά το τέρμα του δεν απέτρεψε το εντός έδρας στραβοπάτημα κόντρα στους Κρητικούς. Με αυτήν την ισοπαλία, η ΑΕΚ Β΄ παρέμεινε στην 5η θέση της Super League 2 με 33 πόντους, ενώ οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην 7η θέση με 28 πόντους.

Σο 16ο λεπτό, η ΑΕΚ πήρε το προβάδισμα στο σκορ. Από μακρινή απόσταση και με απίθανο σουτ, ο Γκαρσία έστειλε την μπάλα να αναπαυτεί στα δίχτυα του Τσέλιου για το 1-0.

Η ΑΕΚ Β’ τέσσερα λεπτά αργότερα απείλησε με ένα σουτ του Γιούση που πέρασε άουτ, ενώ ο Εργοτέλης στο 25′ είχε ακόμα μια καλή στιγμή με τον Κοκκίνη.

Στο 32′ οι Κρητικοί  έφεραν το ματς στα ίσια όταν ο Μπουτσάκης ανατράπηκε στην περιοχή από τον Λάτσι και ο Κόνραντ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έγραψε το 1-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

ΑΕΚ Β’ (Οφρυδόπουλος): Γκίνης, Κορνέζος, Ραντόνια, Μιτάι (71′ Γεωργέας), Λάτσι (46′ Γιαννούτσος), Μουστακόπουλος (96′ Αρβανίτης), Ρουκουνάκης, Γιούσης, Τζούντα Γκαρσία, Παρράς, Γκολφίνος (71′ Κοσίδης)

Εργοτέλης (Μπαδήμας): Τσέλιος, Ντουμάνης (71′ Κατσούρη), Σερβιλάκης, Μίκο, Σαρρής (59′ Κόλλα), Μπουτσάκης (83′ Νεράλ), Πέϊος, Βουτσάς, Κοκκίνης (71′ Κουτάντος), Κόνραντ (83′ Πατρινός), Άμπι

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *