Νεκρό βρέφος στο νεκροταφείο Θέρμης: Θέμα χρόνου η σύλληψη της μητέρας – «Το είδα άψυχο και γυμνό»

Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
1 Min Read

Κοντά στον εντοπισμό της μητέρας του νεκρού βρέφους στο νεκροταφείο της Θέρμης Θεσσαλονίκης, βρίσκονται οι αστυνομικές αρχές. Υπενθυμίζεται πως το άψυχο νεογνό βρήκε σε κάδο απορριμμάτων, υπάλληλος του κοιμητηρίου.

-Advertisement-
fitcare

Σύμφωνα με πληροφορίες του thesstoday.gr, η αστυνομία αξιοποίησε το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας του νεκροταφείου Θέρμης Θεσσαλονίκης και κατέληξε στον εντοπισμό της ταυτότητας της μητέρας του μωρού που βρέθηκε νεκρό.

Σοκάρει, ωστόσο, μαρτυρία άλλου εργάτη του κοιμητηρίου, σύμφωνα με τον οποίο, το άψυχο βρέφος ήταν γυμνό…

«Όταν με φώναξε ο εργάτης καθαριότητας για το μωρό που είχε βρει, έτρεξα να το δω. Ήταν γυμνό και με τον ομφάλιο λώρο πάνω στο χορτάρι. Ταράχτηκα όταν το είδα και αμέσως ειδοποίησα την υπηρεσία».

-Advertisement-
KATSIAVOS

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *