Ο πρωθυπουργός απέπεμψε τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, Σπήλιο Λιβανό

Lamianow.gr
1 Min Read

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επικοινώνησε με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Σπήλιο Λιβανό και του ζήτησε εξηγήσεις για την αντίδρασή του στην απαράδεκτη αναφορά του Δημάρχου Σπάρτης κ. Δούκα για τις φονικές πυρκαγιές της Ηλείας το 2007.

https://youtu.be/1wr6EgIfMTk

Ο Υπουργός παραδέχθηκε ότι θα έπρεπε να έχει αντιδράσει διαφορετικά και έθεσε την παραίτησή του στη διάθεση του Πρωθυπουργού. Η παραίτηση του κ. Λιβανού έγινε αποδεκτή από τον Πρωθυπουργό. Ο νέος Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων θα ανακοινωθεί τις επόμενες ώρες.

Τι ειπώθηκε στην συνάντηση

Σύμφωνα με το παραπάνω βίντεο που μεταδίδει ο ΣΚΑΙ στη διάρκεια επίσκεψη του κ. Λιβανού στην Σπάρτη ο γαλάζιος δήμαρχος Πέτρος Δούκας δήλωσε ενώπιον του: «Είχαμε πάει στην Ηλεία με τις φωτιές, στις εκλογές του 2007, είχα κατέβει κάτω με τσάντες και αποζημιώναμε όλους που είχαν (καεί)… (Εδώ ο υπουργός λέει ότι «αυτά θα μείνουν αξέχαστα» και ο Λυκουρέτζος πίνει νερό…) Κυριολεκτικά γυρίσαμε το παιχνίδι κι εκεί που πέφταμε 15%, θα καταστρεφόμασταν, πήγα και με δύο κινήσεις γύρισε όλο το παιχνίδι…»

Ο υπουργός Λιβανός του λέει: «Από τότε έχετε μείνει στην ιστορία».

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
3 Comments
  • Οι πρόσφατες δηλώσεις του Πέτρου Δούκα, εκτός από ιστορικά αναληθείς, δεν έχουν καμία σχέση με τις αρχές και τις αξίες της Νέας Δημοκρατίας.
    ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΑΤΕ,ΦΤΑΙΕΙ Ο ΔΟΥΚΑΣ!!!!! ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΠΟΙΑΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΟΤΙ ΤΟ 2007 ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ ΛΕΦΤΑ ΜΕ …ΤΟ ΤΣΟΥΒΑΛΙ,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΗ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ.

    • Συμφωνώ με τον Παναγιώτη και μάλιστα θυμάμαι ότι ο Θόδωρος Ρουσόπουλος ελεγε ότι όσοι εισέπραξαν παράνομα χρήματα πρέπει να τιμωρηθούν. Άρα…..είναι ιστορικά αναληθείς???

  • …του ζήτησε εξηγήσεις για την αντίδρασή του στην απαράδεκτη αναφορά του Δημάρχου Σπάρτης κ. Δούκα για τις φονικές πυρκαγιές της Ηλείας το 2007.
    ΜΑΡΤΥΡΙΑΡΗΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *