Πάτρα: Νεκρή 80χρονη σε τροχαίο

Πάνος Κατσώνης
By Πάνος Κατσώνης Add a Comment
1 Min Read

O 84χρονος οδηγός μεταφέρθηκε σε σοβαρή κατάσταση στον Ευαγγελισμό – Πιο ελαφρά τραυματισμένη η 76χρονη σύζυγός του

Μία γυναίκα 80 ετών έχασε τη ζωή της σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε την Τετάρτη (20/4) στην Εθνική Οδό Πατρών-Κορίνθου, ενώ βαριά τραυματίας ανασύρθηκε ο 84χρονος οδηγός του οχήματος που βγήκε εκτός πορείας για άγνωστους λόγους. Νεκρή είναι η Μαρία Βάγια η οποία καταγόταν από τον Αλισσό Αχαϊας και διέμενε στην Αθήνα, ενώ ο βαριά τραυματίας είναι ο Ι.Γ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews, το Ι.Χ. οδηγούσε ο 84χρονος με κατεύθυνση προς την Πάτρα, στο οποίο επέβαιναν επίσης η 76χρονη σύζυγός του και η 80χρονη αδερφή της, όταν για άγνωστη αιτία εξετράπη της πορείας του και πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας όπου συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με ένα βυτιοφόρο φορτηγό. Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν να χάσει τη ζωή της η 80χρονη και να τραυματιστούν ο 84χρονος και η 76χρονη, οι οποίοι μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο της Κορίνθου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 84χρονος άνδρας μεταφέρθηκε εκ νέου στον νοσοκομείο Ευαγγελισμός της Αθήνας, καθώς η κατάστασή του ήταν πιο σοβαρή, καθώς έχει υποστεί εσωτερική αιμορραγία. Η 76χρονη γυναίκα είναι ελαφρά τραυματισμένη και παραμένει στο Νοσοκομείο της Κορίνθου.

Πηγή: www.patrisnews.gr

Share This Article
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *