Βροχερός θα είναι ο καιρός τις επόμενες μέρες. Το λιώσιμο του χιονιού μπορεί να προκαλέσει πλημμυρικά φαινόμενα
Δεν τελειώνουν τα προβλήματα μετά την κακοκαιρία Ελπίδα, καθώς όπως ανέφερε ο Γιάννης Καλλιάνος στο Mega αναμένουμε βροχές που δεν αποκλείεται να οδηγήσει σε πλημμύρες.
Συγκεκριμένα, έρχεται κακοκαιρία βροχές και καταιγίδες στο μεγαλύτερο μέρος της επικράτειας, αλλά το πρωί του Σαββάτου η κακοκαιρία θα επηρεάσει αρχικά τα βόρεια με βροχές ασθενούς και μέτριας έντασης.
Εκτός από τις βροχές από το πρωί του Σαββάτου, στα κεντρικά και νότια τμήματα αλλά και την Αττική. Εκτός από την Αττική, θα σημειωθούν βροχές κατά περιόδους, και χιονοπτώσεις στις ορεινές περιοχές άνω τον 700 μέτρων.
Πλημμυρικά φαινόμενα
Επιπλέον, θα λιώσουν όλα τα χιόνια των προηγούμενων ημερών πράγμα το οποίο ενδεχομένως να δημιουργήσει πλημμυρικά φαινόμενα.
Τα χιόνια αρκετά πυκνά σε όλο τον ορεινό ηπειρωτικό κορμό και σε χαμηλά υψόμετρα. Η θερμοκρασία θα είναι μέγιστη 8 βαθμούς στην Αττική, και θα παραμείνει χαμηλή και στις υπόλοιπες περιοχές.
Στις νότιες νησιωτικές περιοχές φαίνεται ότι θα έχουμε πέρασμα ισχυρών καταιγίδων, και οι άνεμοι δεν θα είναι σφοδροί.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.