Παίκτης της Λαμίας θα πρέπει να θεωρείται ο Νταβίντ Σιμόν. Η ομάδα της Φθιώτιδας, κίνηθηκε αστραπιαία και «έκλεισε» τον 33χρονο Ισπανό μπακ. Όπως μεταδίσουν τα Ισπανικά ΜΜΕ, ο δεξιός μπακ της Καρταχένα έχει ζητήσει να αποχωρήσει από τον Ισπανικό σύλλογο και τις επόμενες ώρες δεν αποκλειέται να έχουμε εξελίξεις.

Ο 33χρονος μετρά φέτος 4 συμμετοχές στη 2η κατηγορία της χώρας του (ακόμη 3 στο Κύπελλο), ενώ στο παρελθόν έχει μεταξύ άλλων παίξει σε Λας Πάλμας και Λα Κορούνια.
Συνολικά έχει αγωνιστεί σε 54 ματς της Primera (1 γκολ/3 ασίστ) και σε 105 της La Liga 2 (3γκολ/8 ασίστ), ενώ το club που «ανδρώθηκε» ποδοσφαιρικά είναι εκείνο από τους Κανάριους Νήσους.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.