Η Ματίνα Παγώνη, πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του ΑΝΤ1, «Το Πρωινό» και ρωτήθηκε από τον Γιώργο Λιάγκα για την ανάρτηση του Σταμάτη Γονίδη, στην οποία τη χαρακτήριζε γραφική.
Ο λαϊκός τραγουδιστής έγραψε χαρακτηριστικά στη σελίδα του στο facebook:
«Φίλοι μου είναι να γελάς και να κλαις μαζί… Ένα είναι σίγουρο ότι σε λίγα χρόνια θα απορούμε πως ανεχτήκαμε να μας συμβουλεύουν για την υγεία μας κάποιοι γραφικοί τύποι όπως Βασιλακόπουλος, Παγώνη… Είναι δυνατόν να συμβαίνει αυτό; Μήπως θέλουν να μας τρελάνουν; Μήπως μας έχουν δει ότι έχουμε ίδιο επίπεδο με αυτούς; Ρε τι ζούμε!».
Δείτε την ανάρτηση του

«Το επίπεδο του καθενός έχει κριθεί. Ο κ. Γονίδης δεν είναι γιατρός, δε μπορεί να αποφασίσει για ιατρικά πράγματα και δεν πρέπει να επηρεάζει και τους υπόλοιπους αν θέλει να τον σέβονται, γιατί διαφορετικά υποβαθμίζεται ο ίδιος. Καθόλου δεν με ενόχλησε που με κάλεσε γραφική. Ούτε ασχολήθηκα, ειλικρινά σας μιλάω» είπε χαρακτηριστικά η Ματίνα Παγώνη.
in.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.