Προγραμματίστηκαν δωρεάν rapid tests Covid-19 στο Δήμο Λοκρών, σε συνεργασία με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) Φθιώτιδας, για πεζούς και χωρίς ραντεβού ως εξής:
Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2022
· Λιβανάτες: Στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Δημοτικού Καταστήματος – Ώρες: 09:00 έως 11:30
· Αρκίτσα: Στο Δημοτικό Κατάστημα Αρκίτσας: Ώρες: 12:00 έως 13:30
Οι προσερχόμενοι θα πρέπει να τηρούν τις απαιτούμενες αποστάσεις και να φορούν μάσκα. Για τη διενέργεια του τεστ θα πρέπει να επιδείξουν Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας, να δηλώσουν το ΑΜΚΑ τους, καθώς και τον αριθμό κινητού τηλεφώνου.
Η λήψη του δείγματος θα γίνεται ρινοφαρυγγικά.
“Καλούμε όλους τους συμπολίτες μας είναι εξαιρετικά προσεκτικοί και να τηρούν όλα τα υγειονομικά μέτρα προφύλαξης.” αναφέρει ο Δήμος Λοκρών.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.