Lamianow.grLamianow.grLamianow.gr
Notification Show More
Font ResizerAa
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • BLOG
  • ΤΟΠΙΚEΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΣΠΟΡ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    ΕΛΛΑΔΑShow More
    vroxes kataigides kairos | Lamianow.gr
    Καιρός: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε Αττική και άλλες 6 περιοχές – Έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ
    glifada 2 | Lamianow.gr
    Γλυφάδα: «Παιδί μου, μην με σκοτώνεις άλλο, πέθανα» – Τα τελευταία λόγια του 80χρονου που τον μαχαίρωσε μέχρι θανάτου ο γιος του
    narkotika 1 | Lamianow.gr
    Απίστευτο περιστατικό: Τιμοκατάλογος ναρκωτικών σε τοίχο… σχολείου στη Θεσσαλονίκη
    broxi lamia 8 1536x992 1 | Lamianow.gr
    Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ: Έρχεται νέα κακοκαιρία με ισχυρές βροχές και καταιγίδες τη Δευτέρα
    kriti 1 | Lamianow.gr
    Ηράκλειο: Δωρεά-σταθμός από γνωστή συμβολαιογράφο – Παραχωρεί οικόπεδο αξίας άνω του 1 εκατ. ευρώ για νέο σχολείο
  • ΣΠΟΡ
    ΣΠΟΡShow More
    gerofokas | Lamianow.gr
    Συγκινημένος ο 19χρονος Γεροφωκάς για το ντεμπούτο του στο Ολυμπιακός – Βόλος: «Δεν θα μπορούσα να το φανταστώ στο Καραϊσκάκης»
    aekara | Lamianow.gr
    Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΚ 0-1: Διπλό κορυφής με Γιόβιτς και Στρακόσα
    oly | Lamianow.gr
    Ολυμπιακός – Βόλος 1-0: Ο Ελ Κααμπί επανέφερε τους Πειραιώτες στην κορυφή της Super League
    w23 0013312672551 | Lamianow.gr
    Ο Ζαρουρί έστειλε τον Παναθηναϊκό στα νοκ-άουτ
    w22 21283612671838 | Lamianow.gr
    Μεγάλο «διπλό» στην Πόλη ο Ολυμπιακός
  • TOP STORIES
  • LAMIA POLIS 87.7 FM
  • ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Font ResizerAa
Lamianow.grLamianow.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • BLOG
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΣΠΟΡ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ (+)
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • LAMIA POLIS 87.7
  • Όροι Χρήσης
Search
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ & ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ
  • LAMIA POLIS 87.7 FM
  • FEATURED
  • TOP STORIES
  • ADVERTORIAL SECTION
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ (+) Ιστορίες
  • ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΑ
  • EDITORIAL
  • CHECK IT
  • ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΕΡΓΑΣΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ-ΒΙΒΛΙΟ-ΤΕΧΝΕΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΣΠΟΡ
  • ΣΤΟΙΧΗΜΑ
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ Lamianow.gr
  • ΥΓΕΙΑ
  • Επικοινωνία – TAYTOTHTA – Συμμόρφωση 2018/334
Have an existing account? Sign In
Follow US
© 2025 Lamianow.gr / All Rights Reserved.

Home - ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - Καιρός: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης από την ΕΜΥ – Σαρώνει ο Διομήδης

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΦΘΙΩΤΙΔΑ

Καιρός: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης από την ΕΜΥ – Σαρώνει ο Διομήδης

Lamianow.gr
ByLamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Follow:
Ιαν 10, 2022 @ 12:23
Δεν υπάρχουν Σχόλια
Share
2 Min Read
SHARE

Επιδεινώνεται ο καιρός τις επόμενες ώρες σύμφωνα με την ΕΜΥ, με την κακοκαιρία «Διομήδης» να σαρώνει τη χώρα.

-Advertisement-
ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ

Σύμφωνα με την ΕΜΥ, ο Διομήδης φέρνει μαζί του πυκνό χιόνι σε πολλές περιοχές, καταιγίδες και ισχυρούς ανέμους.

Δείτε αναλυτικά το έκτακτο δελτίο καιρού από την ΕΜΥ

Α. Σήμερα Δευτέρα (10-01-2022) ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται στα Δωδεκάνησα, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τη νότια Κρήτη, τα θαλάσσια – παραθαλάσσια τμήματα της κεντρικής και ανατολικής Μακεδονίας και από το βράδυ στο κεντρικό και το νότιο Ιόνιο, την Πελοπόννησο, την ανατολική Στερεά και τη Θεσσαλία.

-Advertisement-
KATSIAVOS

Την Τρίτη (11-01-2022) ισχυρές βροχές προβλέπονται στη Θεσσαλία, τις Σποράδες, τα νοτιότερα τμήματα της κεντρικής Μακεδονίας, την κεντρική και ανατολική Στερεά (κυρίως στη Φθιώτιδα και την Ευρυτανία) και τη βόρεια Εύβοια. Τοπικά ισχυρές καταιγίδες θα εκδηλώνονται στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα και την Κρήτη.

Την Τετάρτη (12-01-2022) κατά τόπους ισχυρές βροχές προβλέπονται στις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα και μέχρι το μεσημέρι στη Θεσσαλία, τις Σποράδες και την Εύβοια.

Β. Πολύ θυελλώδεις βορειοανατολικοί άνεμοι θα πνέουν την Τρίτη (11-01-2022) στο βόρειο Αιγαίο και την Τετάρτη (12-01-2022) και την Πέμπτη (13-01-2022) στο μεγαλύτερο μέρος του Αιγαίου. Μικρή εξασθένηση των ανέμων αναμένεται από το βράδυ της Πέμπτης.

Γ. Πυκνές χιονοπτώσεις θα σημειώνονται από το βράδυ της Δευτέρας (10-01-2022) στα ορεινά της δυτικής και κεντρικής Μακεδονίας και της Θεσσαλίας. Την Τρίτη (11-01-2022) κατά τόπους πυκνές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά – ημιορεινά Μακεδονίας, Θεσσαλίας, της κεντρικής και ανατολικής Στερεάς και βαθμιαία σε πεδινές περιοχές της Θράκης και της ανατολικής Μακεδονίας. Την Τετάρτη (12-01-2022) πρόσκαιρα πυκνές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν κατά τόπους στις προαναφερθείσες περιοχές και στην Εύβοια.

Δ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή πτώση την Τετάρτη (12-01-2022). Την Πέμπτη (13-01-2022) και την Παρασκευή (14-01-2022) τις πρωινές και βραδινές ώρες θα σημειώνεται ισχυρός παγετός στη βόρεια Ελλάδα.

MAGAZINO

TAGGED:Featured
Share This Article
Facebook Email Copy Link Print
ByLamianow.gr
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Previous Article μαθημα | Lamianow.gr Δεύτερο self test απόψε για όλους τους μαθητές – Τι πρέπει να κάνουν οι γονείς σε περίπτωση θετικού αποτελέσματος πριν 20 λεπτά
Next Article peripoliko astynomia intime | Lamianow.gr Τρίκαλα: Εξαπάτησαν ηλικιωμένη και της απέσπασαν 2.000 ευρώ και 4 χρυσές λίρες
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.

Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.

- Advertisement -
Ad imageAd image
Weather
14°C
Lamia
overcast clouds
16° _ 13°
75%
1 km/h
Κυ
16 °C
Δε
13 °C
Τρ
13 °C
Τε
16 °C
Πε
16 °C
Stay Connected
FacebookLike
InstagramFollow
YoutubeSubscribe
TiktokFollow
Google NewsFollow
ThreadsFollow

You Might Also Like

Point Blur Jan252026 150800 | Lamianow.gr
FeaturedΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Νεα Μαγνησία Λαμίας: Έκλεψαν τα ψώνια από το μάρκετ και διαφεύγοντας παραλίγο να προκαλέσουν τροχαίο – Βίντεο ντοκουμέντο (+Φωτό)

asnaser | Lamianow.gr
TOP STORIESΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πρόστιμο 1.000 ευρώ σε επιχείρηση διαχείρισης κοινοχρήστων στη Λαμία

tsipras 3 | Lamianow.gr
FeaturedΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η “μυστική” συνάντηση των 21 στη Λαμία – Τι συζητήθηκε και το μήνυμα στήριξης στον Τσίπρα

Lamianow.grLamianow.gr
Follow US
©Lamianow.gr / 2025 - All Rights Reserved / Η επιχείρηση LAMIA MEDIA VOICE Μ.Ι.Κ.Ε., ως δικαιούχος και διαχειρίστρια του ιστότοπου lamianow.gr, δηλώνει ότι συμμορφώνεται με τη Σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της Επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018, σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο.
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • BLOG
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΣΠΟΡ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ (+)
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • LAMIA POLIS 87.7
  • Όροι Χρήσης