Πανελλαδική στάση εργασίας των εργαζομένων στην τοπική αυτοδιοίκηση,πραγματοποιεί η ΠΟΕ-ΟΤΑ σήμερα από τις 11:30 το πρωί έως τη λήξη της πρωινής βάρδιας.
Παράλληλα, προγραμματίζει συγκέντρωση διαμαρτυρίας, στις 12:00, έξω από το υπουργείο Εσωτερικών, στην πλατεία Κλαυθμώνος.
Η Ομοσπονδία αντιδρά στην επικείμενη μεταρρύθμιση του ασφαλιστικού, ενώ διεκδικεί την ικανοποίηση οικονομικών και θεσμικών αιτημάτων.
Σε αυτά περιλαμβάνονται η διατήρηση του επικίνδυνου και ανθυγιεινού επιδόματος (αναρρωτικές άδειες, θεσμοθετημένες άδειες κ.λπ.), ο υπολογισμός στις συντάξιμες αποδοχές του επιδόματος επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας, η επαναφορά της διάταξης που αφορά στις μετατάξεις χωρίς την ύπαρξη κενής οργανικής θέσης, καθώς και η μη κατάταξη στα μισθολογικά κλιμάκια της κατηγορίας υποχρεωτικής εκπαίδευσης (ΥΕ) εργαζόμενων κατηγορίας δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (ΔΕ) που έχουν προσληφθεί ή μεταταχθεί με τυπικό προσόν την εμπειρία.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.