Η συνάντηση μεταξύ των Ανδρέα Ζαγκλή, Βαγγέλη Λιόλιου και Λευτέρη Αυγενάκη στα γραφεία της ΕΟΚ σήμερα (27/12) ολοκληρώθηκε με σημαντικές αποφάσεις για αναλήψεις και διεκδικήσει διοργανώσεων από την Ελλάδα.
Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ), Βαγγέλης Λιόλιος, υποδέχτηκε στα γραφεία της Ομοσπονδίας τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη και τον γενικό γραμματέα της FIBA, Ανδρέα Ζαγκλή. Οι τρεις άνδρες συζήτησαν φλέγοντα θέματα που αφορούν το ευρωπαϊκό και το ελληνικό μπάσκετ. Ήδη από την πρώτη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ως πρόεδρος της ΕΟΚ, ο Βαγγέλης Λιόλιος είχε γνωστοποιήσει την πρόθεσή του για ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας με όλους τους φορείς του αθλητισμού.
Όπως συζητήθηκε και αποφασίστηκε η Ελλάδα πρόκειται να φιλοξενήσει την μεγάλη γιορτή για τα 90 χρόνια της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας τον ερχόμενο Ιούνιο στο Καλλιμάρμαρο έχοντας επόμενο στόχο την διεκδίκηση του Eurobasket Γυναικών του 2025. Πέραν αυτών, στην Ελλάδα θα διεξαχθεί τόσο το Eurobasket Νέων και Νεανίδων του 2023, όσο και το αντίστοιχο ευρωπαϊκό 3Χ3 τουρνουά.
newsit.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.