Τραγωδία σημειώθηκε λίγο μετά τις 3.30 το μεσημέρι της Κυριακής στον Βόλο, όταν ένας άνδρας παρασύρθηκε από τρένο, στη σιδηροδρομική διάβαση στο ύψος Ζάχου – Παπαδιαμάντη.
Ο θάνατός του αποδίδεται σε αυτοκτονία. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα taxydromos, πρόκειται για 62χρονο ο οποίος το είχε σκάσει νωρίτερα από την Ψυχιατρική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Βόλου, όπου νοσηλευόταν, καθώς έπασχε από κατάθλιψη.
Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας magnesianews, ο 62χρονος, φέρεται να ήταν κρυμμένος σε σημείο της διάβασης και πετάχτηκε ξαφνικά στις γραμμές, την ώρα που περνούσε το τρένο. Έκανε τον σταυρό του και στη συνέχεια μπήκε μπροστά στην αμαξοστοιχία με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.
Ο μηχανοδηγός δεν πρόλαβε να κάνει το παραμικρό για να αντιδράσει. Ο αυτόχειρας βρήκε ακαριαίο θάνατο, καθώς τραυματίστηκε στο κεφάλι.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.