Πένθος στο Δήμο Μακρακώμης – “Έφυγε” ο Θανάσης Μπαρτζώκας

Lamianow.gr
2 Min Read

Μια άσχημη είδηση έγινε γνωστή πριν λίγη ώρα. Σε ηλικία 70 ετών, ο Θανάσης Μπαρτζώκας έφυγε από την ζωή βυθίζοντας στο πένθος τους συμπατριώτες του στον Δήμο Μακρακώμης και γενικότερα στην Φθιώτιδα.

Όπως αναφέρει σε ανάρτηση του ο Πάνος Κοντογεώργος ο οποίος τον αποχαιρετά: “Έφυγε σήμερα ένας συμπατριώτης μας από την Μακρακώμη. Ο Θανάσης Μπαρτζώκας. Ο ΘΑΝΑΣΗΣ διετέλεσε πολλά χρόνια Δήμαρχος στην Καισαριανή από το 1991-98 και 2003-05. Αγαπούσε την Μακρακώμη και έρχονταν πολύ συχνά και είχαμε ώρες πολλές συνομιλίας. Το έργο στην αγαπημένο του Δήμο και οι παρεμβάσεις του στα συλλογικά όργανα της αυτοδιοίκησης ,θα διατηρούν ζωντανή τη μνήμη του. Συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους οικείους του, ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει”.

Στο ίδιο μήκος κύματος και η ανάρτηση της Αγγέλας Μπαρτσιώκα : “Εφυγε σήμερα σε ηλικία 70 χρόνων ένας αγαπημένος συγγενής και φίλος.
Ο Θανάσης Μπαρτζώκας, δημοκράτης , αγωνιστής, αριστερός, ποιητής και γλετζές. Διαδέχθηκε στη Δημαρχία του Δήμου Καισαριανής τον επίσης αγαπημένο Παναγιώτη Μακρή που έφυγε το 2015. Δήμαρχος λοιπόν στην Καισαριανή για το διάστημα 1991-98 και 2003-05. Τελευταία φορά συναντηθήκαμε το Φθινόπωρο μετά από ένα αναπάντεχο τηλεφώνημά του όπου με “πρόσταζε” να πάω να τον βρω. Παρέα με τις κόρες του σε επιστροφή του από τη γεννέτειρά του Μακρακώμη , σαν αποχαιρετιστήριο ταξίδι ( ; )τα λέγαμε στην Πλατεία Διάκου. Καλό σου ταξίδι Θανάση, κι εκεί που θα πας δώσε και τα χαιρετίσματά μου στον αγαπημένο μας Παναγιώτη Μακρή. Είμαι σίγουρη ότι θα σε περιμένει για να μάθει από πρώτο χέρι τα νέα της Καισαριανής αλλά και όλων των φίλων”.

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *