Απίστευτες εικόνες εκτυλίχθηκαν έξω από τη Χαλκίδα στην περιοχή Λευκαντί. Ένα απορριμματοφόρο του δήμου σχεδόν εξαφανίστηκε όταν άνοιξε η γη και το κατάπιε!
Ήταν ξημερώματα Δευτέρας (13.12.2021), στον παραλιακό δρόμο του Λευκαντί στη Χαλκίδα όταν υποχώρησε η άσφαλτος τη στιγμή που περνούσε ένα απορριμματοφόρο του δήμου.
Όπως αναφέρει το eviazoom.gr, από καθαρή τύχη δεν τραυματίστηκαν οι εργαζόμενοι, ενώ η κυκλοφορία στον παραλιακό δρόμο έχει διακοπεί.
Παράλληλα, το απορριμματοφόρο παρέμεινε στο σημείο για αρκετές ώρες μέχρι να έρθει γερανοφόρο όχημα για να το απομακρύνει από το σημείο.
Δείτε φωτογραφίες από το ατύχημα:

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ και τις μαρτυρίες των κατοίκων ήταν θέμα χρόνου να συμβεί κάτι τέτοιο, καθώς ο συγκεκριμένος δρόμος είναι σε ιδιαίτερα άσχημη κατάσταση εδώ και καιρό.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.