Στην κατοχή τους φέρεται να βρέθηκαν CD με προπαγανδιστικό υλικό της τζιχαντιστικής οργάνωσης
Ένα ρεπορτάζ του γερμανικού «Spiegel» αποκαλύπτει πως στην κατοχή δύο οδηγών που χρησιμοποιούσαν οι υπηρεσίες για τη μετακίνηση ευρωβουλευτών βρέθηκε προπαγανδιστικό υλικό του ISIS.
Σύμφωνα με το Spiegel οι δύο οδηγοί -ένας στις Βρυξέλλες και ένας στο Στρασβούργο- έχουν απολυθεί, ενώ στην κατοχή τους φέρεται να βρέθηκαν cd’s με προπαγανδιστικό υλικό της τζιχαντιστικής οργάνωσης και την υπόθεση εξετάζει η αστυνομία.
Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο έχει αποφασίσει στο εξής να μην συνεργάζεται με ιδιωτικές εταιρείες οδηγών, αλλά να χρησιμοποιεί μόνο οδηγούς που προσλαμβάνονται απευθείας από τις Βρυξέλλες. Το έξτρα κόστος της απόφασης υπολογίζεται σε 3,7 εκατ. ευρώ, επισημαίνεται στο ρεπορτάζ.
Aυτή τη στιγμή, 65 οδηγοί ιδιωτικών εταιρειών εργάζονται στις Βρυξέλλες για την εξυπηρέτηση των 751 Ευρωβουλευτών και 85 στο Στρασβούργο, ενώ 23 οδηγοί έχουν προσληφθεί άμεσα από το Ευρωκοινοβούλιο.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.