Πραγματοποιήθηκαν rapid tests σήμερα Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2021 στην Λαμία όπου συνολικά εντοπίστηκαν 23 νέα κρούσματα, από τα οποία τα 7 αφορούν μαθητές.
Αναλυτικά
-Πλ.Ελευθερίας: 530 δειγματοληψίες, 4 θετικά κρούσματα.
Τα 3 άτομα αναφέρουν στενή επαφή με επιβεβαιωμένο θετικό κρούσμα. Και τα 4 είναι ανεμβολίαστα. 2 είναι μαθητές.
Ηλικίες 11-71 ετών.
-Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας (Κεντρική είσοδος-χώρος ταμείων ): 576 δειγματοληψίες, 19 θετικά κρούσματα.
Τα 12 άτομα αναφέρουν στενή επαφή με επιβεβαιωμένο θετικό κρούσμα. 10 είναι ανεμβολίαστα και 9 εμβολιασμένα. 5 είναι μαθητές.
Ηλικίες 3-74 ετών.
-Δημοτικό Κατάστημα και Δημοτικό Σχολείο Ανθήλης (για παιδιά Ρομά): 23 δειγματοληψίες, κανένα θετικό.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.