Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το thebest.gr, το περιστατικό bullying έλαβε χώρα σε σχολείο του Αγρινίου στις 11 Νοεμβρίου. Εκείνη την ημέρα όταν η μητέρα του 13χρονου πήγε στο σχολείο για να πάρει το παιδί της τον βρήκε χτυπημένο να κλαίει.
Ύστερα από τις επίμονες ερωτήσεις της μητέρας ο μαθητής παραδέχτηκε πως μία συμμαθήτριά του άρχισε να τον χτυπά στο πρόσωπο την ώρα που σχόλαγαν, ενώ μπροστά στην επίθεση ήταν έξι ακόμα συμμαθητές του που παρότρυναν και επευφημούσαν την κοπέλα που τον χτυπούσε.
Μάλιστα, οι συμμαθητές του κατέγραψαν την επίθεση στον 13χρονο ανεβάζοντας αργότερα τα σχετικά βίντεο στο Instagram και στο Tik Tok.
Στο βίντεο διακρίνεται ο μικρός μαθητής να κρατά προτεταμένο το χέρι του για να αποκρούσει τα άγρια χτυπήματα της ανήλικης, χωρίς όμως να απαντά σε αυτά.
Η μητέρα του παιδιού κατέθεσε μήνυση στις 12 Νοεμβρίου σε βάρος επτά μαθητών και της Διεύθυνσης Γυμνασίου του Αγρινίου. Στη μήνυση περιγράφονται και άλλες επιθετικές συμπεριφορές συμμαθητών, ενώ ιδιαίτερη αναφορά γίνεται και στην στάση της Διεύθυνσης του σχολείου, η οποία φέρεται να ζήτησε την απόσυρση της μήνυσης.
Σύμφωνα με τη μητέρα το παιδί επέστρεψε στο σχολείο έπειτα από μέρες καθώς βρισκόταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, ενώ άλλαξε τμήμα.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.