Με τις γνωστές απουσίες του Γιώργου Τζαβέλλα και του Μουαμέρ Τάνκοβιτς αναχωρεί η αποστολή της ΑΕΚ για τα Ιωάννινα, όπου το Σάββατο (27/11, 19:30, Novasports Prime) αντιμετωπίζει τον ΠΑΣ στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League. Οι δύο παίκτες συνέχισαν τα ατομικά προγράμματά τους κι έτσι δεν συμπεριλήφθηκαν στις επιλογές του Αργύρη Γιαννίκη, όπως και ο τιμωρημένος Νταμιάν Λε Ταλέκ.
Παράλληλα, στην αποστολή συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά εφέτος ο Μιχάλης Κοσίδης, μετά από τις πολύ καλές εμφανίσεις του με την ομάδα Β΄ του συλλόγου.
Έτσι, οι 21 ποδοσφαιριστές που αναχωρούν στις 17:00 με προορισμό την πρωτεύουσα της Ηπείρου είναι οι: Τσιντώτας, Στάνκοβιτς, Γκίνης, Μοχαμάντι, Σβάρνας, Ρότα, Μισελέν, Βράνιες, Μήτογλου, Χατζισαφί, Σιμάνσκι, Σιμόες, Μάνταλος, Σάκχοφ, Γέβτιτς, Άμραμπατ, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αραούχο, Τσούμπερ, Κοσίδης.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.