Ο αγώνας του Άρη με τον ΟΦΗ στο “Κλ. Βικελίδης” για τη φάση των “16” του Κυπέλλου Ελλάδας θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου.
Η πρώτη αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες στη Θεσσαλονίκη θα ξεκινήσει στις 17:00, όπως έγινε γνωστό το απόγευμα της Δευτέρας.
Να σημειωθεί ότι από τη φάση των “16” τα παιχνίδια για το Κύπελλο Ελλάδας είναι διπλά, οπότε θα ακολουθήσει παιχνίδι και στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» στην Κρήτη.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.