Ο Ολυμπιακός περιμένει με… βασικούς

Lamianow.gr
By Lamianow.gr Add a Comment
2 Min Read

Την παρούσα χρονική περίοδο ουδείς είναι σε θέση να προβλέψει αν, τελικά, ο ΠΑΟΚ θα κατέβει στο «Καραϊσκάκη» για να παίξει στον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου απέναντι στον Ολυμπιακό. Ενδεχομένως η σκέψη, όπως εκφράστηκε μέσα από σημερινό ρεπορτάζ των ιθυνόντων του «δικεφάλου» του Βορρά, να κατέβει στο Φάληρο η ομάδα Κ20 του συλλόγου να κερδίζει έδαφος.

Αυτό, όμως, είναι κάτι που αφορά τον ΠΑΟΚ και τη διοίκησή του και όχι τους «ερυθρόλευκους», καθώς οι Πειραιώτες δεν μπορούν να κάνουν κάτι επ’ αυτού. Ο Ολυμπιακός απλά περιμένει να οριστεί η ρεβάνς και να παίξει στο παιχνίδι, εξασφαλίζοντας και τυπικά την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης. Επειδή, όμως, πολλοί φίλαθλοι ρωτούν, πώς θα παραταχθεί η ομάδα του Πειραιά στο ματς με τον ΠΑΟΚ, αν από πλευράς «δικεφάλου» υπάρξει απόφαση να αγωνιστεί με την Κ20, το ρεπορτάζ από πλευράς Ολυμπιακού είναι ξεκάθαρο.

Οι «ερυθρόλευκοι» θ’ αγωνιστούν με τη βασική τους ομάδα στο ματς, ανεξάρτητα από τη στάση που θα κρατήσει η ομάδα της Θεσσαλονίκης. Το πρόβλημα το έχει ο ΠΑΟΚ και όχι ο Ολυμπιακός. Και πρόκειται για ένα θέμα που δεν είναι και τόσο απλό, γιατί καταλαβαίνει εύκολα κάποιος ότι οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ γνωρίζουν πλέον πολύ καλά (μέσα από το ρεπορτάζ) ότι οι «ερυθρόλευκοι» περιμένουν να παίξουν με τους βασικούς.

Γίνεται, λοιπόν, εύκολα αντιληπτό, σε ό,τι έχει να κάνει με την απόφαση που θα πάρει η ομάδα της Θεσσαλονίκης, ότι ουδείς μπορεί να μιλήσει για παρανόηση. Τα πράγματα από πλευράς Ολυμπιακού είναι πολύ ξεκάθαρα. Περιμένει τη ρεβάνς με τους βασικούς. Τα άλλα, είναι πρόβλημα του ΠΑΟΚ…

Πηγή: sport-fm.gr

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *